Antrenor nou la Dunărea

Dunărea Galaţi şi-a instalat un nou antrenor pe banca tehnică înaintea meciului pe care îl are programat sâmbătă, pe stadionul Areni, în compania echipei locale Rapid Suceava, în cadrul etapei a XX-a din Liga a II-a. Contracanditată a “ceferiştilor” în lupta pentru evitarea retrogradării, gruparea de pe malul Dunării a ajuns la un acord până în vară cu antrenorul Octavian Grigore, rămas liber de contract după despărţirea de divizionara a treia Fortuna Brazi.

Tavi Grigore a intrat în pâine în cursul zilei de ieri, când a condus primul său antrenament la Dunărea, alături de secundul Răzvan Vlad.

“Este adevărat că am semnat cu Tavi Grigore. Este un om serios, cu care am mai colaborat şi în care avem deplină încredere. El se va ocupa de destinele echipei până în vară”, a recunoscut preşedintele celor de la Dunărea Galaţi, controversatul Aurel Braşoveanu.

Octavian Grigore îi succede astfel pe banca gălăţenilor lui Vali Stan, care a demisionat în urmă cu două săptămâni, împreună cu alţi doi membrii ai staffului tehnic, după gafa imensă de la meciul cu Delta Tulcea, în care au efectuat o schimbare de jucători neregulamentară.

De partea cealaltă, antrenorul Bogdan Tudoreanu nu este impresionat de mişcările de trupe din curtea adversarului de sâmbătă, fiind de părere că Tavi Grigore nu poate schimba prea multe în jocul gălăţenilor în doar trei zile. “Din câte am auzit, Tavi Grigore este un antrenor bun. Prea multe nu poate să schimbe în trei zile, dar jucătorii vor face tot posibilul să îi demonstreze că merită un loc în echipă”, a declarat şeful băncii tehnice de pe Areni înaintea jocului cu Dunărea.

Antrenorul sucevean consideră că pauza competiţională fortaţă pe care au fost nevoiţi să o ia rapidiştii în ultimele trei săptămâni a fost benefică, prin prisma faptului că în această perioadă au fost recuperaţi jucătorii accidentaţi. “Pauza a fost benefică pentru noi pentru că aveam multe accidentări, iar în acest moment, cu excepţia lui Golofca şi a celor trei suspendaţi, restul lotului este valid pentru meciul cu Dunărea. Băieţii sunt conştienţi de importanţa meciului şi îşi doresc foarte mult cele trei puncte. Cred ca vom face un joc bun şi vom câştiga meciul de sâmbătă. Spun asta pentru că avem o echipă cu jucători valoroşi, care a suferit la omogenitate, dar odată cu trecerea timpului va deveni tot mai puternică”, a mai spus Ted, care speră ca “alb-vişiniii” să poată intra începând de mâine pe gazonul de pe Areni, după ce în ultimele zile s-au antrenat pe terenul din Iţcani.

Rapidul are trei jucători suspendaţi pentru următoarea etapă a Ligii a II-a, este vorba de Daniel Bălan, Marius Doboş şi Maradona Chiriac.

Vecine în subsolul clasamentului seriei întâi, Rapid Suceava şi Dunărea Galaţi se vor înfrunta sâmbătă, de la orele 11.00, pe stadionul Areni, într-un joc contând pentru etapa a XX-a a Ligii a II-a.

Exit mobile version