Dunarea Galati – Rapid: 0-3

Rapid Suceava a castigat trei puncte foarte importante in cursa pentru mentinerea in Liga a 2-a, dupa ce s-a impus sambata cu scorul de 3-0 (2-0) pe terenul formatiei Dunarea Galati. Meciul a contat pentru prima etapa din returul play-out-ului.

Echipa antrenata de Bogdan Tudoreanu a deschis scorul in minutul 20, cand Cerlinca (foto) a finalizat la coltul lung o actiune personala purtata pe partea dreapta. Trei minute mai tarziu, „ceferistii” si-au dublat avantajul. Arotaritei a marcat din centrul careului, dupa o pasa primita de la Golofca. Scorul final a fost stabilit de Golofca, in minutul 63, mijlocasul Rapidului profitand o respingere gresita a portarului gazdelor. Dunarea Galati a incheiat partida cu un om mai putin in teren. In minutele de prelungire, Blanaru a vazut direct cartonasul rosu, dupa un fault dur asupra lui Bagu.

Dunărea Galaţi: Miron – Radu, Panait, Ursu, Blănaru – Sfrijan, Cucu – Gohoreanu, Vraciu, Cenk – Neagu. Au mai intrat Matei, Dragan si V. Ion.

Rapid Suceava: Pascal – Bălan, Velescu, Ferariu, Semeghin – Cerlincă, Sumanariu, I. Plămadă, Golofca – Arotăriţei, Ionesi. Au mai intrat Bagu, Fedorovici si Sava.

In urmatoarea etapa din play-out, Rapid Suceava va primi sambata, de la ora 11:00, pe stadionul „Areni”, vizita formatiei Gloria Buzau.

Exit mobile version