Dunarea Galati – Rapid: 0-3

Rapid Suceava a castigat trei puncte foarte importante in cursa pentru mentinerea in Liga a 2-a, dupa ce s-a impus sambata cu scorul de 3-0 (2-0) pe terenul formatiei Dunarea Galati. Meciul a contat pentru prima etapa din returul play-out-ului.

Echipa antrenata de Bogdan Tudoreanu a deschis scorul in minutul 20, cand Cerlinca (foto) a finalizat la coltul lung o actiune personala purtata pe partea dreapta. Trei minute mai tarziu, „ceferistii” si-au dublat avantajul. Arotaritei a marcat din centrul careului, dupa o pasa primita de la Golofca. Scorul final a fost stabilit de Golofca, in minutul 63, mijlocasul Rapidului profitand o respingere gresita a portarului gazdelor. Dunarea Galati a incheiat partida cu un om mai putin in teren. In minutele de prelungire, Blanaru a vazut direct cartonasul rosu, dupa un fault dur asupra lui Bagu.

Dunărea Galaţi: Miron – Radu, Panait, Ursu, Blănaru – Sfrijan, Cucu – Gohoreanu, Vraciu, Cenk – Neagu. Au mai intrat Matei, Dragan si V. Ion.

Rapid Suceava: Pascal – Bălan, Velescu, Ferariu, Semeghin – Cerlincă, Sumanariu, I. Plămadă, Golofca – Arotăriţei, Ionesi. Au mai intrat Bagu, Fedorovici si Sava.

In urmatoarea etapa din play-out, Rapid Suceava va primi sambata, de la ora 11:00, pe stadionul „Areni”, vizita formatiei Gloria Buzau.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

5 Comentarii

  1. S-ar putea ca trezirea aceasta sa fie tardiva,bine ar fi sa ma insel,Acum trebuie sa nu mai facem pasi gresiti acasa iar la Constanta si Braila avem nevoie de victorii ptr. a evita retrogradarea.Mult succes Rapid CFR,ar fi pacat sa picati in Liga III

  2. Sunt Mutu burduhosu si va zic: dați l afara pe Ted ca eu pot sa antrenez mai bine.eu știu sa conduc o echipa ce draq sunt instructor.daca e nevoie pot si juca.echipa e ca mașina,stau in fund si dau comenzi.sau o iau in fund și tac.sunt tareeee sărac si de bani si cu duhul.ajutatimaaaaaa va rog.sunt eu,eu Mutu burduhosu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *