Dunărea Călăraşi – CSU Suceava: 32-27

CSU Suceava a debutat cu o infrangere la Cupa Municipiului Vaslui la handbal masculin, dupa ce a fost invinsa, cu scorul de 27-32 (18-15), in meciul amical disputat vineri dupa-amiaza in compania celor de la Dunarea Calarasi.

Cu interii Tarzioru si Polocoser in zi de gratie, cei doi semnand ieri mai mult de jumatate din reusitele universitarilor, formatia suceveana a intrat cu un avantaj de trei goluri la pauza, scor 18-15. Pe fondul relaxarii si a schimbarilor efectuate de Adi Chirut si Iulian Andrei, gruparea din Calarasi a intors scorul in ultimul sfert de ora al intalnirii, reusind sa se impuna la final cu 32-27.

CSU Suceava a mizat in partida de vineri pe urmatorii jucatori: C. Tcaciuc, Duman – Tarzioru (8 goluri), Polocoser (7), Mitrea (3), Baican (2), Sipka (1), Ciubotariu (1), I. Tcaciuc (1), Puljizovic (1), Olariu (1), Petrea (1), R. Bursuc (1), C. Bursuc, Alexa si Costea.  Burlacu, Soldanescu, Preda si portarul Selaru nu au facut deplasarea la acest turneu din cauza problemelor medicale.

In runda a doua a Cupei Municipiului Vaslui, CSU Suceava va intalni sambata, de la ora 20.00, gazdele de la HC Vaslui, duminica, de la aceiasi ora, infrunta HC Dobrogea Sud Constanta, iar luni va mai disputa un meci de clasament.

Meciurile Cupei Municipiului Vaslui sunt transmise live!

COMENTARII:

1 Comentariu la "Dunărea Călăraşi – CSU Suceava: 32-27"

  1. BRAVO, BĂIEŢI! ÎMPOTRIVA GAZDELOR…

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*