„Dumitru şi-a făcut datoria”

Meciul de sâmbătă dintre Cetatea Suceava şi Progresul Bucureşti a reprezentat pentru Adrian Dumitru ocazia de a se revanşa după eliminarea din meciul cu FCM Bacău. Atacantul şi-a făcut debutul pe Areni cum nu se putea mai bine, reuşind să deschidă scorul chiar înainte de pauză.

După ce şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică la meciul cu FCM Bacău, Dumitru a fost suspendat pentru următoarele două etape. Goalgheter în meciurile de pregătire, atacantul venit de la Bîrlad nu reuşise să prindă astfel decât 26 de minute în tricoul Cetăţii. Dumitru s-a revanşat însă sâmbătă cu vârf şi îndesat pentru episodul de pe Municipalul din Bacau, înscriind în poarta bancarilor pentru 1-0.

“Consider ca atacantii au misiunea de a inscrie. Daca Dumitru a marcat astazi, a demonstrat ca este un jucator de atac nu numaidecat ca si-a luat revansa. Sunt convins ca el are o urma de regret pentru acel cartonas rosu de la Bacau, care cred eu ca ne-a privat de cel putin un punct.” a spus antrenorul Ovidiu Murariu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Dumitru şi-a făcut datoria”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*