Duelul ultimelor clasate

CSU Suceava joaca duminica, cu incepere de la ora 12.30, pe terenul celor de la CSM Bucuresti, in duelul ultimelor doua clasate in Liga Nationala de handbal masculin. Programat in cadrul etapei a XX-a, antepenultima, partida din sala Rapid mai are o singura miza: evitarea ultimului loc la finalul sezonului regulat si o posibila intalnire cu Steaua in prima faza a play-out-ului pentru mentinerea in primul esalon.

Va fi un meci foarte greu. Acel meci direct din tur eu spun ca trebuia sa il castigam. Ei vin dupa Cupa Romaniei, unde au avut o evolutie destul de buna. Mergem la Bucuresti cu gandul sa castigam, dar vom vedea ce va fi in teren”, a declarat pivotul sucevean Ion Tcaciuc.

La randul sau, antrenorul Razvan Bernicu se asteapta la un meci echilibrat: “In primul rand ne asteptam la un meci echilibrat, pentru ca si meciul din tur se putea termina la fel de bine la egalitate sau cu victoria noastra. Se intalnesc doua echipe de nivel apropiat. Prin transferurile pe care le-au facut in iarna, cei de la CSM Bucuresti s-au completat pe posturi cu un sarb si cu doi jucatori de la Dinamo. Marea majoritate a jucatorilor lor fac parte din echipa nationala de tineret. Noi ne dorim sa facem un meci bun, in primul rand sa aratam ca evolutia buna din meciul cu Targu Jiu nu a fost o intamplare. Este imbucurator mai ales pentru play-out ca avem constanta in joc”.

Meciul de duminica dintre CSM Bucuresti si CSU Suceava va fi arbitrat de brigada Adrian Barbu – Stefan Ciurea. In jocul tur, CSM s-a impus la limita la Suceava, scor 20-19.

Tehnicianul celor de la CSU a salutat decizia de luni a consilierilor locali, decizie prin care s-a aprobat o finantare de un milion de lei noi pentru echipa de handbal. “Eu zic ca lucrurile se vor pune in ordine si le multumim pe aceasta cale ca s-au pus cu totii de acord. Cum am mai spus, sportul sucevean trece printr-un moment greu si vom reusi sa scoatem din nou capul in primul rand doar cu sprijinul autoritatilor locale. In ceea ce priveste echipa noastra, este un lucru foarte bun ca s-a aprobat aceasta suma de bani”, a precizat Razvan Bernicu.

Antrenorul sucevean a mentionat ca va urma modelul altor echipe din Liga Nationala in ceea ce priveste finantarea. “Eu am vorbit atat cu presedintele Turdei, Flavius Sasaeac, cat si cu domnul presedinte Puiu de la Bacau si sper sa punem aceste proiecte cap la cap impreuna cu domnul rector ca sa gasim o solutie agreata de Primarie si de Curtea de Conturi. Din ce stiu, la Bacau, lucrurile functioneaza destul de bine, la fel si Stiinta este un club sportiv universitar. Am vorbit si la Baia Mare cu fostul presedinte Viman, iar acolo se merge pe promovarea imaginii si n-au intampinat niciun fel de probleme. Sper sa luam cate un pic din proiectul fiecaruia si lucrurile sa fie in legalitate si la Suceava”, a mai spus antrenorul Razvan Bernicu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Duelul ultimelor clasate"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*