Duelul “studenţilor”

Handbaliştii suceveni joacă duminică pentru penultima dată, în acest sezon, în faţa propriilor suporteri. Universitatea Suceava primeşte vizita Universităţii Cluj, într-un meci în care trebuie să ia cele două puncte pentru a mai spera la îndeplinirea obiectivului.

Deşi echipa sa porneşte cu prima şansă, antrenorul Leonard Bibirig atenţioneaza că meciul de duminică va fi destul de greu.

“Ne dorim să continuam seria buna pe care am avut-o in ultimele 5 etape. Din punctul meu de vedere intalnim o echipa buna, care alterneaza in timpul jocului momente foarte buna cu unele mai putin bune. Au o linie de 9 metri care poate pune probleme oricarei aparari. Speram ca printr-o daruire si o mobilizare foarte buna, la sfarsitul celor 60 de minute, sa luam cele 2 puncte. Pana la aceasta ora nu avem probleme noi de lot. Se simte un pic oboseala dupa deplasarea la Timisoara, dar speram sa trecem peste ea pana la ora jocului de duminica.”, a declarat Leonard Bibirig.

În turul campionatului ardelenii s-au impus pe teren propriu cu scorul de 30-29. Meciul dintre Universitatea Suceava şi Universitatea Cluj va avea loc duminică de la ora 11:00 şi va fi arbitrat de bucureştenii Blas şi Ghiorghişor.

foto: Doru Halip

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Duelul “studenţilor”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*