Duelul nou-promovatelor

După 13 ani de aşteptare, iubitorii voleiului din Suceava vor putea asista din nou la un meci din Divizia A1. CSMU LPS Suceava înfruntă sâmbătă CSM Bucureşti, în prima partidă pe teren propriu după promovare.

Etapa a doua a Diviziei A1 programează un duel între două nou-promovate. CSMU LPS Suceava şi CSM Bucureşti se întâlnesc din nou, după ce anul trecut au luptat împreună în seria de est a eşalonului secund. Sucevenii s-au impus în timpul sezonului regulat în ambele partide, iar formaţia susţinută de primăria capitalei şi-a adjudecat victoria în partida de la barajul pentru promovare. Între timp, datele problemei s-au schimbat. Dacă bucureştenii s-au întărit cu jucători de la Dinamo, Unirea Dej şi din Republica Moldova, sucevenii şi-au completat lotul în mare parte cu juniori. În etapa inaugurala a sezonului, CSMU LPS Suceava şi CSM Bucureşti au înregistrat înfrângeri. Sucevenii au cedat cu 0-3 la Steaua, iar CSM-ul a reuşit să smulga un set la Tomis Constanţa.

În condiţiile în care lucrările de modernizare de la sala Unirea nu au fost finalizate, echipa pregătită de Victor Pancu va juca la sala Liceului cu Program Sportiv. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 13:00 şi va fi transmisă în direct pe DigiSport.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Duelul nou-promovatelor"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*