Duelul codaşelor

Echipa locală de rugby are şanse mari să înregistreze, la finalul acestei săptămâni, a doua victorie din campionatul Diviziei Naţionale. Sâmbătă, pe terenul “Unirea”, vine ultima clasată, CFR Braşov.

Chiar dacă au pierdut meciul din Pantelimon, rugbyştii suceveni au avut o prestaţie care l-a mulţumit pe tehnicianul Constantin Vlad. Acesta este convins că echipa sa are prima şansă în jocul cu CFR Brasov şi speră, chiar, la bonusul ofensiv. De cealaltă parte, oaspeţii sunt pe ultima poziţie a clasamentului, fără niciun punct câştigat în cele şase meciuri disputate de la startul sezonului.

“La Pantelimon am avut o evolutie promitatoare si cu putin noroc puteam sa castigam. Speram la o victorie in meciul cu Brasovul, poate luam si bonusul ofensiv, dar nu trebuie sa ii tratam de sus pe adversari pentru ca s-ar putea sa avem probleme”, a declarat Constantin Vlad.

Pentru jocul din această etapă antrenorul formaţiei CSM Bucovina se confruntă cu două indisponibilităţi, Nichiforiuc şi Ştefăniţa Rusu fiind accidentaţi. Meciul dintre CSM Bucovina şi CFR Brasov este programat sâmbătă, de la ora 10:00 şi se va desfăşura pe terenul din cadrul Complexului “Unirea”.

Exit mobile version