Duel sucevean în Liga a 3-a

Stadionul Municipal din Rădăuţi va găzdui vineri duelul direct dintre cele două reprezentante ale judeţului Suceava în Liga a 3-a. Echipa gazdă, Bucovina Rădăuţi, va primi replica formaţiei Sporting Suceava, într-un meci programat de la ora 17:00.

Chiar dacă a debutat cu o victorie în noul sezonul, antrenorul Claudiu Sevaciuc n-a fost mulţumit de jocul echipei în meciul cu FCM Dorohoi. “Alb-verzii” speră să evolueze mai bine la Rădăuţi.

“Chiar dacă rezultatul de vinerea trecuta ne-a mulţumit, am realizat că nu am făcut un joc bun cu Dorohoiul. Pe parcursul acestei săptămâni am încercat să corectăm greşelile şi vrem să demonstrăm ca evoluţia modestă din etapa precedentă a fost o întâmplare. Abordăm meciul cu Bucovina Rădăuţi la victorie şi vrem să ne întoarcem cu cele trei puncte”, a anunţat antrenorul Claudiu Sevaciuc.

Sporting nu va conta pe patru jucători în partida de vineri. Ivan este suspendat după cartonaşul roşu primit săptămâna trecută, Guriţă şi Nechitoaia sunt accidentaţi, iar Andronic nu a ajuns încă la potenţialul dorit. Şi gazdele de vineri au probleme de lot. Antrenorul Lucian Burlacu nu îi va avea la dispoziţie pe Huţanu şi Stoian – suspendaţi şi nici pe Romaniuc, care este accidentat.

“Orice meci îl jucăm la victorie, rămâne să vedem dacă vom putea ieşi cu bine din confruntarea cu Sporting. Suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci greu, contra unei echipe puternice. Putem spune că este un derby judeţean pentru că există orgolii. Sperăm ca vineri să vină mai mulţi spectatori decât au fost la meciul din prima etapă”, a spus antrenorul gazdelor.

Bucovina Rădăuţi şi Sporting Suceava s-au întâlnit în două partide amicale în perioada precompetiţională, împărţindu-şi victoriile. “Alb-verzii” au câştigat pe Areni cu 2-1, iar în al doilea joc rădăuţenii s-au impus cu 1-0, pe teren propriu, în faţa garniturii secunde a Sportingului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Duel sucevean în Liga a 3-a"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*