Duel sucevean în Ligii a 3-a

Bucovina Rădăuţi şi Sporting Suceava se înfruntă vineri, cu începere de la ora 17.00, pe stadionul “Municipal”, într-o partidă contând pentru etapa secundă din cadrul play-out-ului seriei întâi a Ligii a III-a. Gazdele abordează întâlnirea cu mari gânduri de revanşă, în condiţiile în care în sezonul regulat au pierdut ambele partide cu Sporting: 4-3 pe Areni şi 3-1 în favoarea “alb-verzilor” la Rădăuţi.

“Suntem obligaţi să spălăm ruşinea din ultimul meci direct. De altfel, nu am mai pierdut acasă de la acel meci cu Sporting. Acum, băieţii sunt şi mai montaţi să câştige”, a spus managerul Manuel Costache.

De partea cealaltă, Sporting merge la Rădăuţi să-şi joace şansa, chiar dacă “alb-verzii” nu au cucerit nici un punct cu Ovidiu Murariu pe banca tehnică. “Este un derby local, însă din păcate un derby al codaşelor. Cu fiecare etapă care trece, facem câte un pas mic înainte ca nivel de joc. Am reuşit să înscriem de două ori în runda trecută, dar am încasat o înfrângere usturătoare ca număr de goluri primite. Rădăuţenii vin după un egal în deplasare şi vor să-şi adjudece victoria contra noastră, mai ales după acel rezultat nesperat pe care Sporting l-a obţinut acolo. Mergem să ne jucăm şansa”, a spus Ovidiu Murariu, care nu va putea miza la Rădăuţi pe Nichitoaia, Nastasiu şi Costan.

Meciul dintre Bucovina Rădăuţi şi Sporting va fi condus de o brigadă de arbitri din Iaşi, formată din centralul Valentin Lungu, asistat la cele două tuşe de Adrian Condurache şi Petronela Aniţoaei. Observator de joc e fostul preşedinte al AJF Suceava, Aurel Daicu.

FC Pojorâta joacă sâmbătă, pe teren propriu, contra Paşcaniului

FC Pojorâta va trage cortina peste etapa programată la sfârşitul acestei săptămâni în Liga a III-a, echipa antrenată de Dănuţ Mândrilă urmând să primească mâine, cu începere de la ora 17.00, pe teren propriu, vizita formaţiei Kosarom Paşcani, într-un meci din play-off.

În sezonul regulat, cele două formaţii şi-au împărţit victoriile, fiecare câştigând pe teren propriu. A fost 1-0 la Pojorâta şi 2-0 la Paşcani. Meciul dintre FC Pojorâta şi Kosarom va fi condus de o brigadă de arbitri formată din Cluj, alcătuită Teodora Albon, la centru, Anghel Todea şi Radu Herţia, la cele două tuşe.

Exit mobile version