Duel moldav în Divizia A1

Etapa a XV-a a Diviziei A1 programează un duel între singurele reprezentante ale Moldovei in primul eşalon al voleiului românesc. CSMU LPS Suceava întâlneşte, în deplasare, formaţia VCM Piatra Neamţ, într-un joc programat, sâmbătă, de la ora 15:00.

Aventura echipei locale de volei în Divizia A1 continuă, la sfârşitul acestei săptămâni, la Piatra Neamţ. CSMU LPS Suceava înfruntă gruparea din judeţul vecin, într-un meci contând pentru etapa a XV-a. Cele două formaţii s-au întâlnit frecvent în cadrul jocurilor amicale. Ultimul meci de verificare s-a desfăşurat chiar luna trecută, nemţenii adjudecându-şi atunci toate seturile. În campionat lucrurile au stat la fel, VCM Piatra Neamţ câştigând la Suceava cu 3-0.

Pentru jocul din această etapă antrenorul Victor Pancu nu va putea conta pe toţi jucătorii. Andrei Sasu este în continuare accidentat, iar Robert Pietrariu are examen la Iaşi, astfel că prezenţa sa la acest meci stă sub semnul întrebării. Partida dintre VCM Piatra Neamţ şi CSMU LPS Suceava este programată sâmbătă, de la ora 15:00.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Duel moldav în Divizia A1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*