Duel județean în Divizia A

Divizia A la handbal masculin programează mâine, cu începere de la ora 14.00, în sala din Vicovu de Jos, duelul local dintre CS Vicov Bucovina și CSU Suceava, contând pentru etapa a II-a a sezonului.

Aflată în fotoliul de lider al clasamentului după primul rundă de campionat, trupa antrenată de Răzvan Bernicu merge la Vicov cu gândul de a face o ultimă repetiție oficială înaintea partidelor decisive din următoarele două etape, cele cu HC Dobrogea Sud Constanța și Știința Bacău, contracandidatele universitarilor la promovarea directă.

CSU Suceava Bernicu
Răzvan Bernicu

Tehnicianul celor la CSU Suceava nu are emoții în privința victoriei, dar se teme în schimb de eventualele accidentări în partida de mâine. “Este o ultima repetiție înaintea meciului cu Constanța. Sperăm să fie un joc fără incidente, să nu apară accidentări, pentru că deja avem patru jucători cu probleme medicale. Nu ne interesează golaverajul, să rămânem neapărat pe primul loc. Important este ca, de săptămâna viitoare, să avem toți jucători la antrenamente, să nu fim nevoiți să improvizăm contra Constanței.”, a declarat Răzvan Bernicu.

CSU Suceava va aborda meciul de mâine fără Burlacu și Bursuc, menajați, Olariu și Roban, ultimul urmând să lipsească până la finalul actualei ediții de campionat din cauza unei accidentări la menisc.

CS Vicov – CSU va fi arbitrat de brigada nemțeană Murariu/Tăbăcariu.

Programul etapei a II-a:

Politehnica Iași – LPS Piatra Neamț
HC Dobrogea Sud – GSIP Moreni
CSU Târgoviște – ACS Teleorman
Știința Bacău – Farul Constanța
Atletico Alexandria – HC Buzău
Cimentul Bicaz – CSM II București
CS Vicov Bucovina – CSU Suceava

*Cimentul Bicaz este penalizată cu 3 puncte.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *