Ducem lipsă de antrenor

Am întâlnit cea mai bună echipă din seria noastră“ e declaratia soc facuta de antrenorul celor de la FCM Onesti, dupa victoria obtinuta in compania celor de la Rapid Suceava. Florin Pavel considera ca scorul de 3-1 este unul oarecum mincinos, raportat la numarul ocaziilor avute de cele doua combatante in jocul de vineri.

Meciul a fost unul foarte bun cu multe actiuni de poartă, şi dacă ar fi să ne luăm după numărul ocaziilor, eu zic că trebuia să se încheie 9-5, nu 3-1. Au fost multe ratări incredibile, dar şi portarii celor două formaţii au fost în mare formă”, a spus Florin Pavel, citat de siteul www.prelungiri.ro.

Tehnicianul onestenilor a laudat echipa “ceferista”, despre care a spus ca este o formatie matura, care paseaza bine, dar care duce lipsa unui antrenor care sa-i puna in valoare pe jucatori. “Păcat de cele două cartonaşe roşii, pentru că în rest s-a jucat fotbal. Chiar şi în nouă oameni, sucevenii au fost preocupaţi de joc şi au pasat bine. Am întâlnit o formaţie matură, dar la care se simte lipsa banilor si a unui antrenor care să îi pună în valoare pe jucătorii suceveni“, a completat tehnicianul Florin Pavel.

De altfel, rapidistii au pierdut 6 din cele 7 meciuri disputate cu Ion Buzoianu (foto) in postura de principal.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ducem lipsă de antrenor"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*