Dublă amicală cu liderul Ligii

Handbaliştii suceveni continuă seria meciurilor de pregătire cu o dublă în compania liderului Ligii Naţionale, HC Odorhei. Cele două amicale vor avea loc vineri şi sâmbătă în sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava.

Revelaţia turului de campionat al Ligii Naţionale, HC Odorhei, vine la sfârşitul acestei săptămâni la Suceava pentru a susţine două meciuri de verificare contra Universităţii. Prima partidă va avea loc vineri, de la ora 17:00, iar al doilea joc este programat sâmbata, de la ora 10:00. Deşi nu pune mare preţ pe rezultate, extrema dreaptă Mihuţ Pancu, speră la cel puţin o victorie contra liderului.

“HC Odorhei este liderul Ligii Naţionale şi este bine că cei de acolo au acceptat să vină la Suceava şi ne-au invitat la turneul tradiţional de la ei. Sper să facem o figură buna cel puţin în cele două meciuri de la sfârşitul acestei săptămâni. Jucăm acasă, ne dorim să adunăm public şi să jucăm cât mai bine. Un rezultat bun la noi acasă poate i-ar mai speria puţin în perspectiva meciului din retur, pe care îl jucăm acasa”, a declarat Mihuţ Pancu.

Joia viitoare Universitatea are programat un meci amical la Bacău, în compania Ştiinţei. Imediat după joc, delegaţia suceveană se va deplasa la Odorheiu Secuiesc pentru un turneu la care, pe lângă echipa gazdă, vor mai participa Dinamo Braşov şi Pandurii Tg. Jiu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Dublă amicală cu liderul Ligii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*