Drugă: “N-am primit niciun ban de când am fost trimiși acasă. Așteptăm să aflăm când ne vom putea reuni”

Apelul făcut săptămâna trecută de antrenorul Petre Grigoraș a rămas fără ecou în rândul conducerii Forestei, care și-a lăsat jucătorii fără niciun ban de Paști în condițiile în care aceștia nu și-au primit nici măcar salariile pe luna februarie. Nădejdea stă în șomajul tehnic, în care cei 34 de angajați ai clubului au fost trimisi încă din data de 16 martie, odată cu instaurarea stării de urgență in Romania.

Nu am primit niciun ban de când am fost trimiși acasă. Am tot primit promisiuni din partea conducerii că o să luăm ceva bani până de Paște, dar nu s-a întâmplat asta. În schimb, am primit toți înștiințări că suntem în șomaj tehnic, însă, la fel de bine, nu știm când sau dacă o să luăm măcar acei bani”, a declarat capitanul Forestei, Dudu Drugă, autoizolat acasa, la Roman.

Vor avea nevoie de cel puțin trei săptămâni de pregătire înainte de reluarea campionatului

Dacă “galben-verzilor” li se va permite să revină la antrenamente la jumătatea lunii mai, căpitanul Forestei consideră că jucătorii vor avea nevoie de cel puțin trei săptămâni de pregătire pentru a reveni la forma de la finalul pregătirii de iarnă. “Deocamdată, fiecare se descurcă cum poate prin casă, unde încearcă să se antreneze pentru a-și menține cât de cât tonusul. Cred însă că vom avea nevoie de cel puțin trei săptămâni, poate chiar o lună de antrenamente, pentru a reveni la o formă cât de cât bună. Așteptăm să vedem când ne vom putea reuni”, a adăugat Dudu Drugă.

Drugă crede că actualul sezon al Ligii a III-a se va încheia într-un sistem play-off/play-out

Autor a zece goluri în prima parte a Ligii a III-a, Dudu Drugă se așteaptă ca sezonul să se încheie într-un sistem play-off/play-out, în care să fie angrenate primele, respectiv ultimele opt echipe din serie. “Cred că se va aplica acest sistem, iar atât timp cât calculele ne vor permite să ne batem pentru promovare, o vom face până la capăt”, a mai spus căpitanul Forestei, care speră ca “galben-verzii” să nu fie afectați de lipsa spectatorilor la reluarea campionatului. “Lipsa fanilor va conta foarte mult pentru noi, întrucât ne-au fost aproape meci de meci. Fotbalul fără spectatori nu are niciun farmec”, a mai spus Dudu Drugă, care a trimis și un mesaj colegilor și fanilor de pe Areni. “Îmi doresc să ne revedem cu bine și sănătoși cu toții, să trecem împreună peste aceasta pandemie și să putem să ne reluam fiecare activitățile din viața de zi cu zi, să ne putem bucura din nou împreună de fotbal pe Areni! Totul va fi bine!”, a încheiat golgheterul Forestei.

5 iunie este data luata in calcul de FRF pentru reluarea Ligii a III-a.

Foresta are alocat în acest an un buget de 2.500.000 de lei din partea Primăriei, însă este greu de crezut că în visteria clubului de pe Areni vor ajunge toti acești bani, în condițiile în care prioritatea municipalității este legată acum de stoparea pandemiei de coronavirus.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Drugă: “N-am primit niciun ban de când am fost trimiși acasă. Așteptăm să aflăm când ne vom putea reuni”"

  1. Aceeași problemă în fiecare an cu banii. Nu le plătiți salariile la jucători în primele luni din an. Noi suporterii vom fi mereu alături de băieți și nu vom ezita să vă tragem la răspundere pentru pierderea promovari din această cauză.

  2. DEGEABA II TRAGEM NOI LA RASPUNDERE PT CA PE CEI DIN CONDUCERE[ DE CIND II STIU] TOT IN COT II V-A DURE . IN PLUS DE CIND MA STIU TOTI BANII PROMISI DE PRIMARIE NICIODATA NU AJUNG INTEGRAL LA CLUB . OAMENI DE VALOARE ZERO CA SI MANEGEMENTUL DE CARE DAU DOVADA ACEEASI OAMENI . DEDUC DE AICI CA JUCATORII TRAIESC DOAR DIN CE BILETE CUMPARAM NOI . RUSINE !!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*