Două surprize în optimile Cupei

Bradul Putna

Miercuri s-au desfășurat meciurile din cadrul optimilor de finală ale fazei județene din Cupa României la fotbal. Turul trei al competiției a consemnat două surprize pe stadioanele din județ. Divizionara a 5-a Viitorul Adâncata a învins cu 2-0 Progresul Frătăuții Vechi, iar satelitul Rapidului a pierdut în fieful unei alte echipe din “Onoare”, Cetatea Baia, cu scorul de 3-2.

Liderul Ligii a 4-a, Șomuz Fălticeni, a câștigat, fără să forțeze, meciul disputat miercuri, la Ciprian Porumbescu. Gruparea antrenată de Radu Anania s-a impus în fața gazdelor de la Balada cu scorul de 1-3 (0-2), prin golurile marcate de Cosmin Alexandru, Papadiuc și Dochia.

După ce a câștigat ediția precedentă alături de Bucovina II Ciocănești, Relu Buliga poate să-și adjudece trofeul și în acest an. Dorna Vatra Dornei s-a calificat fără probleme în sferturi, după ce s-a impus pe terenul celor de la Avântul Volovăț cu 0-4 (0-2). Golurile oaspeților au fost înscrise de Leșanu, Tivodar, Dan Bostan și Kasper.

Și finalista de anul trecut, Șomuzul Preutești, continuă în Cupa României. Gruparea manageriată de Edu Lichtenstein a câștigat partida programată miercuri la Frasin cu scorul de 2-5 (0-1). Pentru „galben-albaștri” au punctat Ovidiu Clim, de două ori, Narcis Alexandru, Beclea și Radu Vasiliu.

Iată rezultatele complete ale optimilor:

Avântul Frasin – Șomuzul Preutești: 2-5
Viitorul Adâncata – Progresul Frătăuții Vechi: 2-0
Balada Ciprian Porumbescu – Șomuz Fălticeni: 1-3
Sporting Poieni Solca – Bradul Putna: 3-4
Cetatea Baia – Rapid II Siret: 3-2
Avântul Volovăț – Dorna Vatra Dornei: 0-4
Viitorul Verești – Viitorul Liteni: 0-3
Victoria Vatra Moldoviței – Recolta Fântânele: 5-0

Viitorul Adâncata și Cetatea Baia sunt singurele reprezentante ale Ligii a 5-a calificate în sferturile de finală, programate pe data de 18 noiembrie.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Două surprize în optimile Cupei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*