„Doua reprize distincte”

Prezenti la conferinta de presa de la finalul meciului dintre CSU Suceava si HC Odorhei, ambii antrenori au cazut de acord ca Universitatea a meritat victoria, chiar daca handbalistii suceveni au avut o prima repriza mai slaba. Iata ce au declarat Vlad Caba si Leonard Bibirig.

Vlad Caba – antrenor HC Odorhei:

Si pentru noi a fost o surpriza placuta prima repriza. Am pierdut insa usor, usor teren, am facut si greseli in aparare si incet, incet diferenta in favoarea gazdelor a crescut. Vreau sa felicit Suceava, care si-a facut treaba cum trebuie. A fost un joc fair play, ne-au dominat in cea de a doua repriza si este o victorie meritata!

Leonard Bibirig – antrenor CSU Suceava:

Am obtinut o victorie foarte muncita in fata unui adversar incomod. Din pacate, foarte multi jucatori se gandeau in prima repriza la meciul din Slovenia. Repriza a doua ne da insa sperante pentru acel meci. Avem cum ne-am obisnuit iarasi doua reprize distincte, iar asta ar trebui sa ne dea de gandit. Speram ca in etapele ce au ramas sa facem doar reprize bune cum am facut-o in cea de a doua de astazi.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *