Două medalii la naționalele pentru seniori

Sportivii de la CSM Suceava s-au intors cu doua medalii, ambele de bronz, de la Campionatul National Individual de lupte greco-romane pentru seniori ce a avut loc la Resita.  Adrian Agache a ocupat locul 3 la categoria 77 de kilograme, in timp ce Teodor Chira a urcat pe podiumul de premiere la categoria 97 de kilograme. Aflati inca la varsta junioratului, amandoi au fost invinsi de sportivi mai bine cotati in luptele greco-romane din tara.  Aproape de o clasare pe podium au fost si Razvan Mihalache si Marian Ion, care au incheiat concursul de la Resita pe 5 la categoria 77, respectiv 97 de kilograme.

Suntem multumiti de rezultate. Trebuie felicitati amandoi sportivi. Agache mai are un an de juniorat, iar Chira mai are doi. Cu toate acestea, au luat medalii la seniori, pierzand in fata unor adversari cu numeroase participari la nationele si la Cupa Mondiala”, a precizat antrenorul Valerica Gherasim, care se ocupa de pregatirea luptatorilor suceveni alaturi de Andrei Bolohan si Daniel Ciubotaru.

Staff-ul sucevean tinut sa multumeasca pentru sprijin Primariei si Consiliului Local Suceava, firmelor Trutzi si Helios Car Suceava, precum si domnilor Sevi Ocu, George Andronic, Andrei Poputa, Gheorghe Balta si Valentin Stanut.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Două medalii la naționalele pentru seniori"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*