Două medalii la CN de seniori

CSM Suceava s-a intors cu doua medalii de la Campionatul National individual de lupte greco-romane si lupte libere pentru seniori, competitie care a reunit la sfarsitul saptamanii, in Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca, circa 300 de sportivi din intreaga tara.

Prezenta in Ardeal cu patru sportivi, delegatia condusa de Daniel Ciubotaru si Valerica Gherasim s-a facut remarcata mai intai prin Robert Bighei, care a cucerit medalia de argint la categoria 85 de kilograme. Cea de-a doua medalie a clubului sucevean a fost adusa de Daniel Blanari, care a obtinut bronzul la categoria 81 de kilograme.

Sunt niste rezultate foarte bune pentru acest inceput de an. Ne dau sperante de mai bine pe viitor. De remarcat ca Daniel Blanari este abia in primul an la juniori I si chiar si asa a reusit sa obtina o medalie la seniori”, a declarat antrenorul Daniel Ciubotaru, care a tinut sa multumeasca Primariei Suceava, Consiliului Local si Consiliului Judetean Suceava pentru sprijinul oferit sportivilor sai.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Două medalii la CN de seniori"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*