Două medalii la Chișinău

Opt luptători suceveni au participat, la finalul săptămânii trecute, la un puternic turneu internațional pentru juniori II desfășurat la Chișinău. Performerii delegației sucevene au fost Tudor Ursachi, Teodor Cristian Chira și Adrian Agache.

La turneul desfășurat la Chișinău au luat parte 6 cluburi din Moldova, 3 din Ucraina, câte două din Botoșani și Suceava si unul din Tiraspol. Sportivii pregătiți de Valerică Gherasim și Andrei Bolohan au câștigat o medalie de aur prin Tudor Ursachi la 58 de kilograme și una de bronz prin Teodor Cristian Chira la 85 de kilograme. O evoluție bună a avut și Adrian Agache, care s-a clasat pe poziția a 5-a la categoria 69 de kilograme.

„A fost un turneu foarte puternic și îi felicit pe sportivii noștri pentru evoluția avută. Totodată, vreau să le multumesc pentru sprijin oamenilor de afaceri Seby Caba, Valentin Stănuț, George Andronic, Ilie Gherman, precum și Consiliului Local și Consiliului Județean”, a spus antrenorul Valerică Gherasim.

La finalul acestei săptămâni, luptătorii suceveni vor participa la Cupa României pentru juniori I, care se va desfășura la Târgoviște.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *