Două victorii cu HC Vaslui

Cs Universitatea Suceava a disputat la mijlocul acestei săptămâni două partide de verificare în compania grupării HC Vaslui. Deşi nu a putut să conteze în aceste amicale pe întreg lotul de jucători, echipa pregatită de Stelian Bursuc si Leonard Bibirg s-a impus în ambele întâlniri jucate pe terenul divizionarei secunde.

În primul meci, desfăşurat marţi seară, “studenţii” s-au impus, în faţa formatiei vasluiene, cu scorul de 34-23, gazdele rezistând în faţa iureşului sucevean doar în prima repriză, încheiată cu scorul de 11-9 în favoarea oaspeţilor. În cel de-al doilea test, disputat miercuri dimineaţă, Universitatea a câştigat în faţa trupei lui Liviu Gugleş la o diferenţă de cinci goluri, la capătul unui joc întins pe durata a trei reprize.

“În primul meci am avut parte de un început mai greu şi am întampinat ceva probleme la finalizare, unde am ratat destul de mult. Jocul s-a reglat însă după pauză, când am fost mulţumit de efortul depus de jucători şi de concentrarea de care au dat dovadă. În cel de-al doilea joc, desfăşurat pe parcursul a trei reprize, am mizat pe jucătorii care au evoluat mai puţin, motiv pentru care a reieşit un meci ceva mai echilibrat ca şi scor. Pe noi ne interesează să pregătim cât mai bine meciul cu Bacău şi acest lucru trebuie să-l facem încă de acum, nu cu două-trei ore înaintea jocului”, a spus Stelian Bursuc.

Principalul “studenţilor” nu a putut miza în amicalele de la Vaslui pe serviciile portarului Dragoş Nedelcu, aflat în pregătiri cu lotul de tineret al României şi pe cele ale pivotului Eric Schoeder, convocat la echipa naţională a Luxemburgului. În schimb, în lotul echipei sucevene pentru jocurile de la mijlocul acestei săptămâni s-au regăsit Serghei Besarab, refăcut după o uşoară accidentare, şi Georgică Cântec, reîntors de la lotul B al României după Trofeul Carpaţi. Până la reluarea campionatului intern tehnicianul Stelian Bursuc speră să poată miza şi pe aportul lui Amihăesi, Şoldănescu, Chiruţ şi Bursuc jr., singurii absenţi cerţi pentru meciul cu Ştiinţa Bacău din 13 noiembrie fiind interul Acatrinei şi portarul Spiridon. Până la revenirea în hora meciurilor oficiale din Liga Naţională, Csu Suceava va mai disputa două jocuri de verificare în compania grupariii Potaisa Turda, meciurile fiind programate joi si vineri, cu începere de la orele 18.00, respectiv 10.00, în sala LPS.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Două victorii cu HC Vaslui"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*