Două meciuri în două zile

Universitatea II va avea parte de un debut de foc in noul sezon al Diviziei A, urmand sa dispute primele doua jocuri de campionat intr-un interval de doar 24 de ore. Astfel, echipa antrenata de Razvan Bernicu se deplaseaza la sfarsitul acestei saptamani la Bucuresti, unde sambata de la ora 18.00, va juca cu Steaua, iar duminica, de la 16.30, va intalni pe Interhandball, in doua meciuri ce conteaza pentru etapele I si a II-a.

Ar fi trebuit sa jucam miercuri cu Interhandball, dar am decis sa reprogramam meciul pentru a nu face de doua ori deplasarea la Bucuresti. Avem parte de un debut de foc, dar ne-am descurcat destul de bine in partidele de pregatire si incepem increzatori campionatul. Speramsa terminam sezonul in primele sase locuri, chiar daca Seria A s-a intarit fata de sezonul trecut”, a declarat Razvan Bernicu.

Antrenorul “studentilor” va aborda meciurile cu un efectiv redus de jucatori, in conditiile in care nu va putea miza pe niciun component de la prima echipa, iar alti doi handbalisti, Negruseri si Camilar nu sunt recuperati.

Universitatea II Suceava a suferit cateva schimbari in cadrul lotului de jucatori odata cu pauza competitionala din vara trecuta. Astfel, echipa antrenata de Razvan Bernicu s-a despartit in intersezon de nu mai putin de patru handbalisti: Ciprian Vele si George Cadar, plecati la HC Pitesti, portarul Andrei Draghici, cedat la Extrem Baia Mare la schimb cu Alin Ilii si uriasul Dumitru Buga, care a fost nevoit sa renunte la handbalul de performanta din cauza problemelor medicale. In schimb, Universitatea II Suceava si-a completat lotul cu doi tineri de perspectiva care au terminat recent junioratul, este vorba de Teodor Roban, un inter dreapta format la Adjud, si de Andrei Olaru, un jucator ce a evoluat sezonul trecut ca extrema la Lps Botosani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Două meciuri în două zile"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*