Două ţinte ratate

Doriţi în această vară de CSU Suceava, interul dreapta Demis Grigoraş şi centrul sucevean Sandu Mihai (foto) vor juca în cele din urmă la Ştiinţa Bacău. Cei doi tineri jucători de la Centrul National Olimpic de la Sighişoara nu au semnat încă un contract oficial cu Ştiinţa, dar şi-au dat acceptul verbal cât şi scris pentru acordul de transfer, atât ei cât şi părinţii.

Managerul Ştiinţei, Puiu Ciobanu a declarat despre aceste doua mutari ca: ,,Cei doi incă nu sunt oficial jucătorii noştri dar într-adevăr şi-au exprimat dorinţa de a ajunge la Ştiinţa si au semnat cereri de transfer. Probabil îşi doresc să joace sub comanda domnului antrenor Elidor Voica. Cred că este clar şi se poate vedea foarte uşor din aceste două viitoare transferuri că noi ne gândim la viitor, la un proiect pe termen lung, care să aibă continuitate”, a spus acesta in exclusivitate pentru handbalvolei.ro.

Ei sunt aşteptaţi să se prezinte de marţi în cantonamentul de la Piatra Neamţ acolo unde Ştiinţa, echipă antrenată de Eliodor Voica se pregăteşte într-un cantonament montan centralizat până pe data de 30 iulie.

O întreagă…telenovelă!

Până acum câteva zile, Demis Grigoraş, avea semnat o cerere de transfer la Suceava, nematerializată însă. L-am contactat pe managerul lui CSU, domnul profesor Petru Ghervan care nu a dorit să comenteze foarte mult situaţia mărginindu-se la a spune: ,,Nu doresc să declar decât că mi-aş fi dorit să se respecte lista de prezenţă de la licitaţia ce a avut loc la Sighişoara, pentru că este unul din cele 6 criterii pe care un club trebuie să le îndeplinească”. Referitor la capitolul achiziţii, managerul a opinat: ,,În rest ce să zic, ne dorim să ne indeplinim obiectivele cu jucători care îşi doresc să fie la noi şi nu cred că ne mai gândim la alte transferuri, cel puţin pentru moment.”

Un alt episod ce a marcat transferul jucătorului ce a inscris 12 goluri pentru UCM în ediţia trecut de campionat este faptul că a fost la un pas de o reintoarcere in curtea formatiei antrenate de Gligore Czari, antrenor care ne-a spus: ,,Vorbisem sâmbătă cu jucătorul, care mi-a spus foarte clar că îşi doreşte să revină la Reşiţa. Ba mai mult am avut semnat prin fax acordul său de transfer cât şi acordul părinţilor. Însă până luni situaţia s-a schimbat radical, şi am fost sunat si mi s-a spus că părinţii vor ca el să joace pentru Bacău. Mi-a dat planurile de pregătire peste cap, pentru că eu vorbisem si cu alti jucători pentru postul de inter dreapta, carora in cele din urma le-am spus ca am gasit pe altcineva si am renuntat. Nu este chiar normal ceea ce se intampla, dar asta este mergem mai departe.”

sursa: www.handbalvolei.ro

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Două ţinte ratate"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*