Două câştigătoare la prima strigare

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat astăzi care sunt primele sporturi finanţate în 2011 din fonduri nerambursabile. Singurele proiecte câştigătoare la prima licitaţie au fost cele depuse de Clubul Sportiv Universitatea şi Clubul Sporturilor Tehnico-Aplicative.

Primăria Suceava a pus în acest an la bătaie 19,25 miliarde de lei vechi pentru sport. Jumătate din această sumă va ajunge la handbal. Pentru cele 10 miliarde de lei vechi scoase la licitaţie au depus proiecte Clubul Sportiv Universitatea şi Asociaţia Judeţeană de Handbal, iar câştig de cauză au avut “studenţii”.

“Este un lucru bun că Universitatea a câştigat licitaţia încă de la prima strigare, pentru că au urgent nevoie de finanţare. Vom face tot posibilul ca pe 31 martie să finalizăm licitaţia, să intrăm în Consiliul Local şi să îi putem ajuta cât mai repede cu banii”, a spus primarul Ion Lungu.

Pe lângă clubul Universitatea, doar clubul Sporturilor Tehnic-Aplicative a mai câştigat proiectul în prima rundă de licitaţii. Celelalte sporturi s-au calificat pentru faza următoare, întrucât nu a existat competiţie, iar banii nu se pot adjudeca la prima strigare.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Două câştigătoare la prima strigare"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*