„Dospinesu si-a sacrificat sanatatea”

Jucatorul Universitatii Suceava, Florin Dospinescu este deocamdata incert pentru viitoarea editie de campionat. Extrema stanga a echipei sucevene se afla de 5 saptamani la Campina acolo unde face recuperari, intrucat resimte din plin dupa programul intens de la sfarsitul sezonului trecut.

Daca portarul Bogdan Pralea a revenit la antrenamentele echipei, iar starea sa se imbunatateste de la o zi la alta, nu acelasi lucru se poate spune si despre Florin Dospinescu. Jucatorul in varsta de 23 de ani resimte in continuare accidentarile suferite la finalul sezonului trecut.

“Are a cincea saptamana de recuperare la Campina. El a avut niste probleme cu coloana mai vechi, dar a calcat peste toate problemele care le-a avut pentru ca a fost sezonul foarte incarcat. Omul si-a sacrificat pana la urma si starea de sanatate si orice ar fi fost nevoie, dar acum trebuie sa inteleaga si el ca recuperarea este absolut necesara. Florin va reveni saptamana viitoare la antrenamente daca totul decurge in regula la Campina”, a marturisit directorul tehnic al Universitatii, Petru Ghervan.

Usoare dureri musculare a acuzat si portarul Iulian Andrei, care va reveni diseara la antrenamente. In acest caz tehnicianul Petru Ghervan nu isi face griji, recunoscand ca portarii acuza mai mult perioada de acumulare decat ceilalti jucatori.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Dospinesu si-a sacrificat sanatatea”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*