Dospinescu a parasit CSU

Dupa 5 ani in care a evoluat pentru Universitatea Suceava, Florin Dospinescu s-a despartit de gruparea suceveana. Jucatorul nu s-a inteles cu conducerea clubului pentru prelungirea contractului care ii expira in vara si a parasit deja lotul Universitatii.

Florin Dospinescu a urmarit din tribuna amicalele Universitatii cu CSU Galati, iar pe 15 aprilie a parasit Suceava.

“Nu ne-am inteles in legatura cu prelungirea contractului. Am oferte din strainatate si din tara. Am stat 5 ani la Suceava si imi pare rau ca nu voi mai continua acolo, dar viata merge inainte. Nu a contat faptul ca am ratat calificarea in semifinalele Challenge Cup, pur si simplu nu ne-am inteles la bani”, a marturisit Florin Dospinescu.

Contactat telefonic, directorul tehnic al Universitatii, Petru Ghervan, a confirmat faptul ca Florin Dospinescu si-a incheiat intelegerea cu echipa suceveana.

“Activitatea lui Florin Dospinescu la clubul nostru a incetat. El are deja o noua intelegere, iar optiunea sa de a juca la alt club din toamna este clara. Am decis sa renuntam la serviciile sale pentru ca ne intereseaza foarte mult felul in care va arata echipa in sezonul urmator. Un jucator care are deja intelegeri sau discutii cu alt club ar trebui suspendat, pentru ca in perioada derularii contractului cu noi nu avea dreptul sa poarte negocieri cu altcineva.”, a afirmat Petru Ghervan.

Urmatoarea destinatie a fostei extreme stanga a Universitatii este, din cate se pare, Stiinta Bacau.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close