Dorohoi – Sporting, în Cupă

Federatia Romana de Fotbal a publicat astazi programul meciurilor din cadrul turului al 3-lea al Cupei Romaniei. Sporting Suceava va evolua in aceasta faza a competitiei pe terenul celor de la Fcm Dorohoi, intr-un meci programat intr-o singura mansa miercuri, 15 august, cu incepere de la orele 17.30.

“Alb-verzii” nu se considera favoriti la calificare, in conditiile in care Sporting a pierdut ultimul meci oficial disputat la Dorohoi, cu largul concurs al brigazii de arbitri. “Nu imi doresc sa ne consideram favoriti in acest meci. Sunt doua echipe apropiate valoric si cred ca va reiesi un joc deschis in care sper nu apara duritati sau inexactitati din partea arbitrilor. Este un joc care ne va arata la ce nivel suntem inainte de startul campionatului”, a declarat antrenorul Claudiu Sevaciuc.

Sporting Suceava a ajuns in turul 3 al Cupei Romaniei dupa ce a trecut in turul precedent, cu scorul de 6-0, de formatia bistriteana Vointa Lechinta. De partea cealalta, Fcm Dorohoi a acces in aceasta faza a competitiei, dupa ce a trecut, cu scorul de 3-0, de gruparea botosaneana Luceafarul Mihai Eminescu.

Exit mobile version