Dornici de meciuri oficiale

Meciul cu CSM Oradea va consemna primul joc oficial in tricoul Universitatii pentru jucatorii veniti in vara la Suceava. Doi dintre acestia, Ilies si Ciubotariu, abia asteapta sa inceapa campionatul, recunoscand ca s-au cam saturat de meciuri amicale.

“La ultimele amicale nu mai exista acea concentrare si motivatie de care aveam nevoie. Oricat ai incerca, nu reusesti sa fii la fel de motivat ca la un meci oficial”, a marturisit Florin Ciubotariu.

Extrema stanga venita in vara de la UCM Resita considera ca un rezultat bun la Oradea ar fi benefic pentru Universitatea in perspectiva meciurilor din urmatoarele doua etape.

“Trebuie sa incepem cu o victorie pentru a avea un moral bun pentru meciurile ce vor urma, cu CSM Satu Mare si Pandurii Tg. Jiu”, este de parere Florin Ciubotariu.

Fostul stelist Dan Ilies si-a revenit dupa accidentarea la genunchi suferita anul trecut, iar in momentul de fata sustine ca este apt 99%. Cat priveste jocul de sambata, pivotul Universitatii este increzator in sansele echipei sucevene.

“Este foarte impotant sa incepem cu dreptul sezonul, iar cei din Oradea sunt sigur ca isi doresc acelasi lucru mai ales ca acum au promovat. Suntem dornici de meciurile oficiale, dupa atatea antrenamente si partide amicale. Eu am incredere in echipa noastra si cred ca daca ne vom face jocul, nu vom intampina probleme mari. Sper intr-un rezultat favorabil noua”, a declarat Dan Ilies.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Dornici de meciuri oficiale"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*