Dornici de afirmare

Cu exceptia jucatorilor veniti de la Dinamo Bucuresti, Brasovul formeaza o echipa tanara. Din punctul de vedere al handbalistilor suceveni acesta ar fi atuul principal al adversarei de sambata.

“Va fi un meci destul de disputat avand in vedere ca intalnim o echipa cu jucatori tineri, care isi doresc sa se afirme. Din vizionari am observat ca au momente foarte bune de joc, reusind sa puna probleme si echipelor cu pretentii la titlu. Noi speram totusi sa ne intoarcem acasa victoriosi”, a declarat Madalin Tutu.

Portarul Universitatii, Bogdan Pralea, este de aceeasi parere: “Pentru a putea ramane in partea de sus a clasamentului, singura varianta pentru noi este victoria. Din ce am vazut, gazdele formeaza o echipa destul de omogena completata de jucatori tineri de valoare ca Dragnea sau Capota. Pentru noi reprezinta un avantaj faptul ca Voica nu va juca dupa cartonasul rosu luat la Tg Jiu.”

Faptul ca partida nu se va juca in Sala Sporturilor din Brasov, nu este considerat de “studenti” un avantaj.

“Nu stiu daca este un avantaj faptul ca jucam la Sfantu Gheorghe. Meciul se disputa in teren, nu conteaza atat de mult in ce sala este. Din cate am observat, nici la Brasov nu aveau o galerie foarte puternica care sa ne incomodeze”, a conchis Bogdan Pralea.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Dornici de afirmare"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*