Dornenii şi-au asigurat prezenţa la trei concursuri internaţionale

Gabriel Bularda a ocupat primul loc in etapa inaugurala a Campionatului National de Alergare Montana, concurs ce s-a desfasurat sambata trecuta la Slanic-Prahova. Sportivul legitimat la CSM Dorna Vatra Dornei s-a impus de o maniera categorica in proba de 8 kilometri rezervata juniorilor, cu un avans de patru minute in fata celui de-al doilea clasat, ploiesteanul Grigore Iacob. Gratie rezultatului de sambata, atletul pregatit de Cristian Prasneac a obtinut calificarea la trei competitii majore, este vorba de Campionatul Balcanic de la Nova Zagora, la un Challenge Mondial organizat in Cehia si la  Campionatul European din Italia, la ultimul concurs fiind urmand sa participe si colegul sau Andrei Rusu. Cealalta sportiva dorneana prezenta la Slanic Prahova, Paula Alina Vantu a ocupat locul 4 in proba de 4 kilometri, la categoria junioare II sI s-a calificat la Chellenge-ul Mondial din Cehia.

Sunt foarte incantat de rezultatele obtinute, mai ales ca Gabriel Bularda a castigat proba cu un avans foarte mare. Sper sa ne intoarcem cu medalii de la cele trei competitii internationale la care ne-am calificat”, a declarat antrenorul Cristian Prasneac, care a tinut sa multumeasca conducerii Primariei Dorna Vatra Dornei pentru sprijinul acordat sportivilor clubului local.

 CSM Suceava a cucerit bronzul pe echipe la semimaraton

In alta ordine de idei, CSM Suceava a cucerit bronzul pe echipe la Campionatul National de Semimaraton, competitie desfasurata sambata trecuta, la Bucuresti. Sucevencele au urcat pe podium la categoria tineret, unde au punctat prin Alexandra Tibichi, Andreea Vancea si Andreea Nane.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Dornenii şi-au asigurat prezenţa la trei concursuri internaţionale"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*