Dornenii, medaliaţi la cros

Sportivii de la CSM Dorna s-au intors cu patru medalii de la Campionatul National de cros pentru juniori III si copii, competitie desfasurata sambata, pe hipodromul din Craiova, in prezenta a circa 300 de participanti cu varste intre 8 si 15 ani.

Performerul delegatiei dornene a fost Claudiu Daniel Mihaescu, acesta reusind sa cucereasca titlul national in proba de 4.000 de metri rezervata juniorilor III.

Gratie acestui rezultat si a timpilor obtinuti de Costel Niculcea, Alexandru Miron si Iulian Valentin Simionescu, clubul din Dorna a cucerit si medalia de argint in proba pe echipe.In alte doua randuri, sportivi antrenati de Cristian Prasneac au obtinut bronzul prin Ionel Aurelian Axinte, sosit pe locul 3 in proba de 1.500 de metri rezervata copiilor 2, si prin stafeta feminina formata din Veronica Gordiciuc, Madalina Honciuc, Georgiana Stoian, Georgiana Haja si Elena Stoica, care a sosit pe locul 3 in proba de 1.200 de metri de la categoria copile 2.

Sunt foarte multumit de aceste rezultate, pe care nu le puteam obtine fara ajutorul conducerii Primariei Municipiului Vatra-Dornei. Tin sa le multumesc din suflet pentru sprijin. Sper ca Daniel Mihaescu sa confirme acest rezultat la Konya, in Turcia, acolo unde va concura pe 22 aprilie. La concursul de Craiova si-au facut aparitia de angajatii Agentiei Nationale Anti-Doping. Nu a fost insa nicio problema, chiar daca aici e vorba de copii. Daniel a fost luat pentru a treia oara anul acesta la controlul anti-doping”, a declarat  Cristian Prasneac.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *