Dorneni premiati la Brasov

Sambata, 13 noiembrie 2010, la Brasov a avut loc editia a XXI-a a Concursului International de Alergare pe Sosea, competitie dedicata memoriei celor care au iesit in strada in 15 noiembrie 1987. Crosul s-a desfasurat pe distanta de 5 kilometri cu plecare de la Fabrica Roman si sosirea in fata Prefecturii Brasov.

S-a inregistrat o participare numeroasa, peste 700 de baieti si in jur de 400 de fete. CSM Dorna Vatra-Dornei (club sprijinit de Primaria Municipiului Vatra Dornei) a participa cu 3 sportivi, sub indrumarea profesorului Constantin Nichita si antrenorului Cristian Prasneac. Andrei Leanca a ocupat locul III la juniori 3, Alexandru Lostun a primit bronzul la copii 2 si Cornelia Roxana Puscasu a terminat a saptea la junioare 3.

Comisia de premiere a fost formata din ministrul de finante Gheorghe Ialomiţianu, presedintele Autoritati Nationale pentru Sport, multipla campiona olimpica si mondiala, prof. Doina Melinte, si primarul Municipiului Brasov George Scripcaru.

Sunt multumit de comportarea elevilor mei, mai mult pentru ca se apropie sezonul de cros in Cupa Romaniei pe 15 ianuarie si sezonul de sala“ a declarat antrenorul sectiei de atletism a clubului dornean, Cristian Prasneac. Totodata prof. Nichita C-tin s-a declarat foarte multumit de evolutia elevului sau Lenca Andrei si spera ca la concursurile scolare sa prinda varful de forma si sa reprezinte cu cinste Liceul “Ion Luca” din Vatra Dornei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Dorneni premiati la Brasov"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*