Dorna luptă pentru o medalie

Dorna Vatra Dornei participa la sfarsitul acestei saptamani la turneul final al Campionatului National de minifotbal ce va avea loc la Arad. Calificata intre cele mai bune 16 echipe de minifotbal din tara din postura de castigatoare a turneului regional de la Iasi, trupa sustinuta de Ionica Spanache si Remus Carlan se va bate  in faza grupelor, pentru un loc in sferturile de finala, cu echipele River Plate Bistrita, Tanzmannschaft Bucuresti si Marca Inregistrata Sibiu.

Programul echipei din Dorna:

Maine:
ora 15.00: Dorna Vatra Dornei – River Plate Bistrita
ora 19.00: Dorna Vatra Dornei – Marca Inregistrata Sibiu

Sambata:
ora 09.00: Dorna Vatra Dornei – Tanzmannschaft Bucuresti

La editia din acest an a Campionatului National, Dorna Vatra Dornei a initiat un parteneriat cu echipa Design Construct Brasov, de unde a transferat cei mai buni jucatori. Dorna se va baza la turneul final cu urmatorul lot: Radu Burciu, Cosmin Craciun, Eusebio Iacob, Liviu Oprea, Dragos Popescu, Razvan Radu, Bogdan Radulescu, Robert Sala, Liviu Serban, Stelian Slabu, Ciprian Ursu si Toma Vincene. Antrenori: Dan Grigorean si Cristin Grigorean.

La turneul final va participa si Neata & Prietenii Bucuresti, formatie din lotul careia face parte si fostul mijlocas al Cetatii Suceava, Ionel Celpan.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *