Dorna a făcut figuraţie

Dorna Vatra Dornei isi continua seria meciurilor cu cantec din retur. Echipa lui Mihaita Szekely (foto) a pierdut cu scorul de 0-4 pe terenul vecinilor de la FC Pojorata, dupa un meci in care oaspetii au facut figuratie pe teren pe tot parcursul reprizei secunde. Proaspat ales in postul de vicepresedinte al AJF, Szekely afirma ca a venit la conducerea ligilor judetene pentru a reprezenta interesele cluburilor din zona de munte. Si de doua etape o face prin toate mijloacele, inclusiv prin noncombatul propriei echipe.

Cetatea II Arbore si-a consolidat locul secund in clasament dupa ce s-a impus sambata, la scor de forfait, pe terenul celor de la Releul Mihoveni, prin golurie marcate dupa pauza de Bijec, M. Ciobanu si Gurita.

Aflata in cadere libera de la startul sezonului de primavara, Bucovina Radauti a inregistrat ieri a patra infrangere consecutiva in retur, 0-3 pe terenul celor de la CN “Nicu Gane” Falticeni. Derbyul rundei s-a desfasurat la Liteni, unde Viitorul din localitate s-a impus la limita in fata celor de la Danalis Zvoristea.

Etapa a XXI-a:

Sambata:
Minerul Iacobeni – Unirea Boroaia 4-0
FC Pojorata – Dorna Vatra Dornei 4-0
Releul Mihoveni – Cetatea II Arbore 0-3
Viitorul Liteni – Danalis Zvoristea 1-0
CN “Nicu Gane” Fălticeni – Bucovina Radauti 3-0

Luni:
Foresta Malini – Steaua Dumbraveni
Avantul Frasin – FC Marginea
Florconstruct Patrauti – Foresta Moldovita

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *