Dorin și Lucian Goian vor juca în “All stars game”

Sucevenii Dorin și Lucian Goian se numără printre foștii mari fotbaliști români convocați la cea de-a 3-a ediție a “All stars game”. Evenimentul va avea loc pe 18 noiembrie și va fi transmis în direct pe GSP.

„All star game” este un meci caritabil organizat de Liga Legendelor. Ediția a 3-a va avea loc pe 18 noiembrie. Printre numele sonore care vor participa la acest eveniment se numără și sucevenii Dorin și Lucian Goian. Alături de aceștia vor mai juca Belodedici, Sânmărtean, Vlădoiu, Gardoș, Keșeru, Gigel Bucur, Savu, Neaga, Buia, Dulca, Cânu, Rațiu, Szukala, Rusescu, Bădoi, Cernat, Paraschiv, și mulți alții.

Beneficiarii meciului dintre “Galactici” și “Extratereștri” vor fi aproximativ de 300 de copii din familii defavorizate/centre sociale din județele Ialomița, Olt, Tulcea. Fondurile obținute în urma evenimentului vor fi utilizate pentru asigurarea de materiale de igienă, îmbrăcăminte și încălțăminte de iarnă, alimente, rechizite și lemne de foc.

Posesorii biletelor-donație achiziționate până în data de 14 noiembrie, ora 23:59, intră în tragerea la sorți pentru cele 2 locuri disponibile (1 loc în echipa Galacticilor/1 loc în echipa Extratereștrilor). În data de 15 noiembrie va avea loc tragerea la sorți pentru desemnarea celor 2 câștigători, aceștia urmând a fi contactați pentru prezența la meci și a juca alături de idolii lor.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *