Dorin Semeghin se gândeşte la retragere

Dorin Semeghin se gandeste sa-si incheie cariera de jucator la finalul actualului sezon al Ligii a II-a, a anuntat fundasul in varsta de 38 de ani al Forestei in cadrul unui interviu acordat zilele trecute siteului www.sport.ro.

Sunt in stare sa mai joc si la aceasta varsta inaintata, dar ma bate gandul sa imi pun ghetele in cui, pentru ca ati vazut ce probleme sunt la echipele de Liga a II-a. Am vorbit cu familia si a ramas sa vad in vara daca mai continui. Nu sunt hotarat 100%, pentru ca te retragi doar o data din cariera de fotbalist. Sansele sunt 50-60% ca sa-mi pun ghetele in cui, dar poate ajung la 40 de ani. Am facut deja 20 de ani de fotbal, pentru ca am debutat in 1997”, a declarat actualul fundas al Forestei.

Nu-l incanta ideea sa devina antrenor

Seme a precizat ca i s-a propus sa preia banca tehnica de pe Areni, dar spune ca nu-l incanta ideea de a deveni antrenor: “La Suceava mi s-a propus si postul de antrenor secund si postul de antrenor principal, acum vreo doi ani, dar nu am licenta si nu ma incanta ideea sa antrenez. Nu am facut cursuri de antrenor, daca tot am fost prins cu meciurile, nu am ajuns pe la Bucuresti ca sa imi depun actele pentru carnetul de antrenor”.

Sfaturi pentru colegii mai tineri din lot

Dorin Semeghin le-a transmis un sfat si colegilor mai tineri din lotul Forestei: “Colegilor mai tineri le spun sa munceasca mai mult si sa fie profesionisti. Prin munca multa si daruire pot sa ajunga la o echipa mai buna din Liga si sa isi faca un viitor. Acum sunt cel mai in varsta din echipa, am si eu o experienta acumulata si le-am spus celor mai tineri: ambitie, disciplina si sa aiba mare grija cu anturajul in care se invart”.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *