Dorin Goian n-ar refuza Botoșaniul

Fostul antrenor al Forestei Suceava și Bucovinei Rădăuți, Dorin Goian a ținut capul de afiș în presa națională în ultimele 24 de ore, ca posibil viitor antrenor la FC Botoșani. Totul a plecat de la o declarație publicată de site-ul iAM Sport, în care Goian susține că n-ar refuza să antreneze echipa din județul vecin, mai ales că a fost și în trecut în vederile finanțatorului botoșănenilor, Valeriu Iftime.

„Aș veni oricând la Botoșani. Știu că am fost în cărți la un moment dat, înainte să vină Alexa. Erau câteva nume în discuție, dar cineva din conducere, care are experiență, a considerat că nu sunt potrivit. L-au ales pe Alexa, asta este, a fost decizia lor. Botoșani poate să-și revină chiar și cu lotul pe care îl are, orice este posibil”, a spus Dorin Goian pentru iAM Sport.

După 13 etape disputate în Superligă, FC Botoșani ocupă ultimul loc, cu 7 înfrângeri, 6 egaluri și nici o victorie. În ultimul meci, echipa lui Dan Alexa a suferit un eșec drastic la Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 5-2.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *