Dorin Goian este noul antrenor principal al Forestei

Dorin Goian (41 de ani) este noul antrenor principal al Forestei Suceava. Fostul internațional a fost convins să revină la șefia băncii tehnice de pe Areni de noul președinte al clubului, Gabriel Clim.

Am decis să revin într-un moment delicat, în care Foresta suferă la capitolul credibilitate. Va fi greu să aducem jucători buni la Suceava, pentru că mulți au plecat de aici cu datorii și litigii financiare. De aceea, în viitorul sezon, nu ne putem propune decât menținerea în Liga a III-a. Avem nevoie de o strategie gândită în timp, cu ajutorul căreia să construim o echipă capabilă să se bată la promovarea în eșalonul secund”, a precizat Goian.

Posesor al licenței PRO, Dorin Goian este la a doua experiență de antrenor principal pe Areni, după cea din toamnă lui 2020, când a stat doar patru meciuri pe banca “galben-verzilor”.

Fostul internațional a deținut și funcția de președinte executiv pe Areni, în perioada iulie 2016 – ianuarie 2017, când echipa era în Liga 2 și trecea de la denumirea de Rapid CFR Suceava la Foresta Suceava.

Foresta se va reuni luni, noul sezon urmând să debuteze pe data de 27 august.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. Firește trebuie sa să aibă doar jucători din Bucovina, sa renunțe la pseudofotbalistii din Africa și din alte zone din țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *