Dorin Goian: „Avem forţa să întrerupem invincibilitatea Chindiei. Sperăm să vină cât mai mulţi spectatori la meci”

Meciul dintre Foresta si Chindia Targoviste este unul dintre capetele de afis ale etapei a VI-a din Liga a II-a. Sambata, de la ora 11.00, pe stadionul Areni, fata in fata se vor afla o formatia suceveana cu trei victorii consecutive de la venirea lui Cristi Popovici pe banca tehnica si o echipa damboviteana care este lider autoritar in clasament, cu maximum de puncte dupa primele cinci runde.

Dorin Goian, presedintele Forestei, este increzator ca “galben-verzii” pot continua seria de victorii inceputa la Timisoara, mai ales ca se anunta o asistenta numeroasa in tribunele Areniului. “Speram sa vina cat mai multi spectatori la meciul cu Chindia. Suntem intr-un moment bun si ar fi extraordinar sa continuam aceasta serie. Am incredere in jucatorii nostri, stiu ce valoare au si, am mai spus-o dupa meciul cu UTA, <<echipa are puterea sa lege 4-5 victorii>>”, a declarat Dorin Goian.

Chindia a castigat toate cele cinci meciuri disputate pana acum, Ba mai mult, in ultimele patru nu a primit gol. Cu toate acestea, Dorin Goian considera ca Foresta este capabila sa marcheze in meciul de sambata si sa intrerupa seria de invincibilitate a targovistenilor. “Este adevarat ca jucam cu echipa de primul loc, cu singura echipa care a castigat toate meciurile disputate de la startului actualului sezon, dar si noi am aratat mai bine de la meci la meci. Avem forta sa marcam in poarta Chindiei, tinand cont ce jucatori avem de la mijloc in sus. In plus va reveni si Avram. Sper ca noi sa fim echipa care intrerupe invincibilitatea targovistenilor”, a precizat Goian.

10 lei este pretul unui bilet de intrare la meciul cu Chindia Targoviste.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Dorin Goian: „Avem forţa să întrerupem invincibilitatea Chindiei. Sperăm să vină cât mai mulţi spectatori la meci”"

  1. SUCCES BAIETI.HAI FORESTA!!!…HAI SUCEAVA!!!

  2. Oare ???? Asa au crezut si cei de la rm valcea si ….s-au ales cu ceva , doar 3 au luat !!! Eh , poate echipa voastra sa lege 4-5 victorii Dorine , dar face un „hiatus” cu CHINDIA . Voi ati crescut oarecum in joc , dar nu aveti pregatirea fizico-tactica a CHINDIEI , din pacate pentru voi . Aveti dreptul sa sperati la promovare , dar …. puteti ??? Hai sa vedem !!!!!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*