Dorin Goian a refuzat oferta de a prelua Foresta

andrei-ciutac-si-dorin-goian-2

Dorin Goian a declinat oferta de a antrena Foresta in sezonul viitor. Anuntul a fost facut de presedintele clubului sucevean, Andrei Ciutac, care este in cautarea unei alte solutii pentru sefia bancii tehnice de pe Areni. “In urma discutiilor purtate cu Dorin Goian, acesta a declinat propunerea noastra de a antrena Foresta Suceava. In acest context, ne vedem nevoiti sa cautam o alta solutie pentru ocuparea bancii tehnice, solutie care sa ne creeze premisele atingerii obiectivului trasat: si anume promovarea in Liga a II-a”, a precizat Andrei Ciutac.

Discutiile s-au sistat complet in momentul in care conducerea Forestei i-a impus anumiti oameni in staff-ul tehnic pe care Dorin Goian trebuia sa-l aiba pe Areni. “Ne-am intalnit de doua ori si m-am lamurit ca cei de la Foresta sunt pe alta lume. Discutiile s-au sistat in momentul in care mi s-au impus in staff-ul tehnic anumiti oameni, cum ar fi Vespazian Colban pe postul de director sportiv. Sunt anumite persoane de acolo pe care nu as fi vrut sa le vad in vestiar. Eu as fi vrut sa lucrez in continuare cu Daniel Balan, Marius Lup si chiar cu Florin Cristescu pentru ca suntem suceveni. De asemenea, unii jucatori, cum ar fi Cerlinca, au interzis pe Areni, pentru ca si-au permis sa depuna memorii impotriva Forestei. Pai, daca nu au fost platiti… Si eu as fi depus. Cei de acolo trebuie sa-si asume ce au facut in trecut. In ceea ce priveste cariera mea de antrenor, nu stiu ce voi face in continuare. Nu stiu daca voi ramane nici la Bucovina Radauti. Deocamdata, vreau sa ma bucur de vacanta”, a declarat Dorin Goian, care a avut nu demult si o oferta de la Aerostar Bacau, de asemenea refuzata.

Update. Andrei Ciutac, presedintele clubului Foresta, a venit ulterior cu un drept la replica la declaratiile facute de Dorin Goian. “Raportat la ceea ce a declarat Dorin Goian, consider ca deciziile privind staff-ul administrativ al clubului trebuia sa le ia in momentul in care a fost presedintele clubului si in nici intr-un caz din postura de antrenor. Atunci, in schimb a preferat sa paraseasca clubul, in loc sa caute o solutie viabila. Astfel incat nu cred ca aceste sarcini mai sunt in atributia antrenorului Dorin Goian. De asemenea, cred ca lui Dorin ii este mai mult frica de un nou esec la Foresta, decat de componenta staff-ului clubului. Iar in legatura cu discutiile despre jucatori, desi i-am explicat clar cum stau lucrurile, acesta ori refuza sa le inteleaga, ori chiar nu le intelege”, a replicat Andrei Ciutac.

Dorin Goian a venit la rândul lui cu o reacție acidă la ultimele declarații date de actualul președinte al Forestei. „Cu Goian președinte, echipa a terminat pe locul 9 în Liga a II-a. Am avut coloană vertebrală și am plecat! Goian a organizat meciul cu Steaua, a adus lumea la stadion, iar la un moment dat Foresta era pe locul 3 în Liga a II-a. Ciutac a retrogradat echipa în Liga a III-a, unde și acolo gâfâie. Să nu vorbească Ciutac despre ce a făcut sau n-a făcut Goian la Foresta. Să-și vadă de treaba lui. El cu Ungurian. Știu că atârnă greu de gâtul lor această piatră, faptul că echipa a retrogradat cu ei la timonă. Toți jucătorii vorbesc că cei de la Foresta sunt țepari. Îmi pare rău că fotbalul sucevean a ajuns să fie condus de Ciutac și de Ungurian. E o rușine pentru sportul local”, a reacționat fostul internațional.

Replică la replică… „Goian continuă să își însușească lucruri pe care nici pe departe nu le-a făcut. Meciul cu Steaua a fost făcut cu sprijinul Primăriei și n-ar fi rău să își aducă aminte cine a gândit contractul și l-a asigurat că acesta este impecabil din toate punctele de vedere. Și tot așa să își amintească că tremura de fiecare dată când semna o hârtie. A avut coloană vertebrală când a plecat din club fără să anunțe pe nimeni din cei cu care a colaborat, noi restul aflând din presă de plecarea lui? Dacă știam că aici se va ajunge în momentul în care l-am sunat și i-am propus acest lucru, nu ca nu l-aș fi sunat, dar nici nu puneam mâna pe telefon!”, a transmis Andrei Ciutac.

Foto: Cristian Plosceac

COMENTARII:

9 Comentarii la "Dorin Goian a refuzat oferta de a prelua Foresta"

 1. O decizie previzibila a lui Dorin Goian, care și-a data seama ca Foresta Suceava este in acest moment o echipa de “desculți”.

 2. De ce nu vine Dorinel Munteanu?

 3. Ce Dorinel Munteanu, am auzit ca vine Mourinho ca e liber de contract

 4. Dorin Goian este o personalitate in fotbal , este corect și nu acceptă „dedesubturile ” impuse de „știfturile ” lui FLutur și Lungu care aplica fluturismele „ce-mi iese ?” !!!

 5. Cu Mourinho nu au dscutat inca dar cu Dorinel da.El a fost prezent alaturi de cei de la Foresta la meciul cu Otelul de la Liesti.

 6. Din cate stiu eu antrenul isi alege staful tehnic cu care urmeaza sa lucreze la echipele civilizate , la echipele gen Becali e clar ca nu antrenorul decide cu cine sa colaboreze , ati luat-o pe calea politizarii lui Becali cei de la foresta de cativa ani buni

 7. Pentru binele fotbalului Sucevean ar trebui sa se ajunga la o intelegere intre cele doua parti.Inca nu este totul pierdut in legatura cu Dorin Goian care acum este in vacanta dupa care va hotari ce va face in viitor.Trebuie lasate deoparte orgoliile care nu fac bine Forestei in incercarea de a ataca promovarea.

 8. Are dreptate Goe . Nu dai niciodata briciul unor maimute sa te berbereasca . De asta si sintem unde sintem . Goe a plecat in momentul in care anumiti factori de decizie nu si-au respectat cuvintul dat . Uite ca Goe cu o echipa mica dintr-un oras mai mic ca Suceava a ajuns sa termine in clasament mult mai sus . Chiar mai sus decit Galatiul care din punct de vedere al potentialului financiar e peste Suceava ! Bravo lui ! Nu stiu pina in ce liga sa ne tot retrogradeze astia care conduc fotblul sucevean ca sa priceapa cineva ca trebuie facuta curatenie si indepartati groparii astia . RESPECTUL MEU GOE !!!

 9. doru vlad popescu | 9 iunie 2019 at 16:29 | Răspunde

  CINE-I…ciutac?Poate sa loveasca o minge de fotbal fara sa-si fractureze piciorul?Infloreste sportul in Suceava,zau asa!La fotbal mai stam pe putin 5 ani in C,handbalul va face multi purici in B,rugby-ul ohohooo,voleiul va dispare!Cuplul lungu-ciutac va intra in istorie,insa.Nu stiu cum va iesi.Au revoir.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*