Dorin Goian a participat la gala “Steaua 75 de ani”

Dorin Goian a participat marti la aniversarea a 75 de ani de la infiintarea clubului CSA Steaua.

Cu aceasta ocazie, fostul international sucevean a jucat pentru echipa fostelor glorii ale Stelei intr-un meci demonstrativ cu o echipa nationala a Romaniei.

Dorin Goian a facut echipa cu Zoltan Ritli, Dumitru Stângaciu, George Ogararu, Adrian Bumbescu, Iulian Miu, Valeriu Rachita, Dorin Rotariu, Gabriel Bostina, Mirel Radoi, Costel Gâlca, Mihail Majearu, Daniel Oprita si Cristian Ciocoiu.

De partea cealalta, pentru echipa legendelor echipei nationale a României au jucat Florin Prunea, Cristian Dulca, Adrian Iencsi, Emil Sandoi, Ioan Ovidiu Sabau, Florentin Petre, Nicolae Dica, Ionel Danciulescu, Viorel Moldovan, Catalin Munteanu, Gabi Popescu, Andrei Cristea, Daniel Pancu, Florin Cernat si Ciprian Marica.

Meciul s-a incheiat la egalitate, scor 2-2, prin golurile marcate de Cristian Ciocoiu, respectiv Andrei Cristea, fiecare cate doua.

Ma bucur ca am jucat alaturi de fostii mei colegi in ziua in care clubul a sarbatorit 75 de ani de la infiintare. Faptul ca am avut onoarea de a sta în vestiar cu asemenea campioni, ma face sa ma simt privilegiat. Imi era dor de Ghencea”, a spus Dorin Goian, care a evoluat timp de cinci sezoane pentru Steaua, alaturi de care a castigat doua titluri de campion al Romaniei.

CSA Steaua a sarbatorit 75 de ani de la înfiintare pe stadionul din Bulevardul Ghencea, în cadrul unei ceremonii la care au participat fosti si actuali campioni olimpici, mondiali si europeni ai clubului bucurestean, ministrul Apararii Nationale, Vasile Dîncu, ministrul Sportului, Eduard Novak, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Român, Mihai Covaliu, fosti conducatori ai clubului.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *