Domniţa Nordului

S-a născut la Suceava şi a decis, de mică, să facă ce-i place cel mai mult, presă. A început în faţa oglinzii, apoi a dat la liceu cu clasă de jurnalism şi la 17 ani avea mână liberă pentru a prezenta matinalulul la Antena 1 Suceava. “De luni până vineri, în fiecare dimineaţă, de la ora 7. Aveam o oră de ştiri, revista presei, meteo şi horoscop în direct. Mă trezeam în fiecare zi la ora 5 fără un sfert. Nu era uşor, dar îmi făcea plăcere“ a declarat Anca Rusu într-un interviu acordat pentru gsp.ro.

Pe blogul personal al Ancuţei am găsit câteva rânduri scrise despre o echipă de fotbal, tocmai când marea majoritate a suporterilor suceveni îi contestă atăt conducerea tehnica, cât şi pe cea administrativă.

O cunosc de când era încă în planuri…am asistat la naşterea ei şi am ajuns să o iubesc necondiţionat. E încă foarte tânără şi mai are multe de învăţat, dar ştiu că va veni şi ziua în care Cetatea va lupta în Liga I. Deocamdată e în Liga a II a. Mâine vine în capitală şi luptă într-o partidă televizată împotriva echipei a doua de la Steaua. Pentru că nu pot fi alături de ea acolo, în tribună, unde e locul oricărui fan adevărat, îi dedic acest post cu o mică parte dintre lozincile Cavalerilor Nordului, galeria formaţiei sucevene. (Ca să vă distraţi puţin, am să vă spun un secret: la început, în 2004, când s-a înfiinţat echipa, numele galeriei era “Taurii Înspăimântători”. Nu că aş fi avut fiţe sau ceva, dar simplul gând că aş putea fi o “vacă înspăimântătoare” dacă încurajez echipa, m-a făcut atunci să fiu ceva mai rezervată. Titlul de “domniţa a Nordului” în schimb, chiar mă încântă).“ posta Anca Rusu cu o zi înaintea egalului de pe terenul 5 din Ghencea.

Acum să stăm strâmb şi să judecăm drept… cererea preşedintelui Ciprian Anton, formulată în vestiarul echipei şi adresată tuturor, “Daţi-ne o şansă !” e chiar aşa deplasată? La cât am aşteptat şi îndurat până acum, chiar nu mai putem răbda două, trei etape, cum am fost rugaţi?

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Domniţa Nordului"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*