Doliu în sportul sucevean

Veste trista pentru toti microbistii suceveni. Judetul nostru a pierdut in noaptea de duminica spre luni un mare impatimit al sportului rege. Profesorul Pavel Craciun, cel care a pus bazele Clubului Sportiv „Armonia” Falticeni, a incetat din viata, la varsta de 65 de ani, cel mai probabil in urma unui infarct.

„Poate cea neagra perioada a Clubului Armonia o traim in aceste momente. Tatal acestei echipe, omul care aproape zi de zi timp de peste doi ani a fost alaturi trup si suflet, cel care a sacrificat orice pentru binele acestei echipe a incetat din viata, Domnul profesor PAVEL CRACIUN, un om deosebit, pentru care dragostea fata de meserie si fata de munca sa l-au insotit pana in ultima clipa. In aceasta dimineata a suferit un stop cardiac urmare a deciziei luate de niste oameni care au binevoit sa distruga un joc al echipei noastre si aducand acest om in pragul disperarii. Inima sa a renuntat sa lupte cu nedreptatea unor „oameni” care si-au batut joc de munca lui. Pentru acestia exista un Dumnezeu care nu respecta litera regulementului, dar o sa faca dreptate mai devreme sau mai tarziu. Este foarte greu in aceste momente sa vorbim despre Domnul Craciun la trecut, insa aceasta o sa fie prezent tot timpul in sufletele noastre si o sa aiba grija de aceasta echipa de sus. O sa ne lipseasca buna lui dispozitie, glumele care ne faceau sa avem pofta de viata, modul in care traia fiecare reusita a fetelor. A fost un coleg pe care nu il vom uita niciodata si un om care a respectat valorile morale si principiile umane pana in ultima clipa. Suntem alaturi de familia Domnului Craciun in aceste momente si o sa facem tot posibilul sa o ajutam. Respect Domnule Profesor, Dumnezeu sa te odihneasca!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Clubului Armonia Falticeni.

Echipa de fotbal feminin Armonia Falticeni trebuia sa debuteze intr-o noua editie a Ligii I, duminica, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu Viitorul Buzau. Formatia antrenata de Marcel Irimie a pierdut insa meciul „la masa verde”, cu scorul de 3-0, din acelasi motiv pentru care si echipa de handbal a fost declarata invinsa cu Dinamo Bucuresti. Maşina SMURD care trebuia să asigure asistenţa la acest meci a întârziat 4 minute peste timpul regulamentar! Trebuie spus că asistenţa medicală era asigurată, nu de unul, ci de doi medici, înscrişi pe foaia de joc, prezenţi la stadion.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

5 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *