Dolheşti merge la zonală

Echipa de fotbal feminin a Scolii Gimnaziale din Dolhesti s-a calificat la faza zonala a Campionatului Mondial la fotbal scolar, dupa ce a invins duminica, pe terenul din Sfantu Ilie, cu scorul de 2-1, formatia Colegiului National “Petru Rares“ din Suceava, in finala fazei judetene a competitiei. Condusa de pe margine de profesorii Marcel Irimie si Pavel Craciun, formatia Scolii din Dolhesti si-a asigurat victoria prin golurile marcate de Ilosvai si Costan. “Ambele echipe au oferit un spectacol sportiv de calitate. A reiesit un meci aprig disputat mai ales ca in joc era poibilitatea de a participa la Turneul Final ce va avea loc in luna aprilie, in Franta”, a precizat Marcel Irimie, antrenorul echipei de fotbal feminin din Dolhesti.

Scoala din Dolhesti mizat in finala fazei judetene de duminica pe urmatorul lot de jucatoare: Ioana Marian, Ana Stan, Ionela Apetroaie, Larisa Pintea, Andreea Murgoci, Nicoleta Murgoci, Luiza Marian, Sabina Mitruti, Isabela Constantin, Diana Cozma, Denisa Ilosvai, Roxana Craciun, Elena Tanase, Ana Maria Carabus, Rodica Murariu, Gabriela Loghin, Andrada Costan, Alexandra Sandu si Denisa Axinte.

In urmatoarea etapa a competitiei, Scoala Dolhesti va reprezenta judetul Suceava in finala zonala, urmand sa intalneasca joi, castigatoarea meciului din reprezentantele judetelor Covasna si Bacau.

Exit mobile version