Doi vasluieni, aproape de CSU

Pe langa Ionel Stefan si Niculae Stefan, Universitatea Suceava isi doreste sa inregimenteze inca doi handbalisti de la Centrul National de Excelenta din Sighisoara. Este vorba despre interul dreapta Demis Grigoras si portarul Dragos Nedelcu.

Demis Grigoras (1,96 m) si Dragos Nedelcu (1,98 m) sunt nascuti in 1993 si au luat contact cu Liga Nationala in primavara, atunci cand au jucat sub forma de imprumut la UCM Caras Severin. Nedelcu este portar, iar Grigoras poate juca atat ca inter dreapta cat si pe postul de coordonator. Ultimul a lasat o impresie buna in perioada petrecuta la Resita, fiind laudat in dese randuri de antrenorul Gligore Czari. Cei doi fac parte din lotul national de juniori al Romaniei, iar din toamna vor trece la Nationala de tineret.

Antrenorul Leonard Bibirig i-a cunoscut mai bine pe cei doi tineri handbalisti in luna decembrie a anului trecut, in cadrul unui meci demonstrativ desfasurat la Vaslui. Atunci, tehnicianul Universitatii a fost in echipa cu Nedelcu, Grigoras, Dediu si Tutu.

foto: www.ArenaBanateana.ro

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Doi vasluieni, aproape de CSU"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*