Doi tineri din Manchester au călătorit aproape 5.000 de kilometri pentru a asista la derbyul Foresta – Bucovina

Spectatorii români au revenit pe stadioane începând cu weekendul trecut, iar de acest lucru nu au profitat doar fanii Forestei și ai Bucovinei Rădăuți, formații care s-au întâlnit sâmbătă în ultima etapă programată în acest an în Liga a III-a.

Au profitat și doi tineri din Manchester, care au călătorit aproape 5.000 de kilometri pentru a asista la meciul disputat pe Areni.

Alex și Jack, ambii în vârstă de 28 de ani, sunt fani ai formației Rochdale (Liga a IV-a engleză) și au ajuns pentru prima oară în România grație zborului direct Manchester – Suceava, introdus din 31 octombrie.

La finalul meciului, cei doi englezi au ajuns întâmplător la Asociația Județenă de Fotbal, a cărei sediu se află la intrarea pe stadionul Areni.

Aici, cei doi temerari au fost întâmpinați de președintele Ciprian Anton, care le-a oferit câte un tricou al echipei naționale României și un fanion cu AJF Suceava.

Impresionați de ospitalitate, Alex și Jack au promis să se întoarcă la Suceava cu ocazia următorului episod din Football in Heaven.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *