Doi suceveni la Mondiale

Atletii suceveni Andrei Leanca (foto) si Ioana Pascar au reprezentat Romania la Campionatele Mondiale de Alergare Montana ce au avut loc duminica trecuta in localitatea Casette di Massa din Italia.

In proba rezervata juniorilor, unde s-a concurat pe o distanta de 8,4 kilometri, Andrei Leanca a fost primul dintre romani, terminand cursa pe locul 20 dintr-un total de 73 de concurenti inscrisi la startul acestei categorii. Sportivul pregatit la CSM Dorna de Cristian Prasneac a trecut linia de sosire cu timpul de 47 de minute si 58 de secunde, la peste sapte minute in urma campionului mondial, ugandezul Phillip Kipyeko. Ceilalti doi romani, Ionut Dumitru si Mihai Falcescu, au sosit pe locurile 29 si 37. La juniori, Romania s-a clasat pe locul al 8-lea cu echipa.

In cursa destinata junioarelor, unde s-a alergat pe o distanta de 3,8 kilometri, Ioana Pascar, sportiva legitimata la LPS Suceava, a incheiat cursa pe locul 33, cu timpul de 23 de minute si 45 de secunde. In clasamentul pe echipe, unde au mai punctat Andreea Piscu (locul 7) si Iulia Zudor (locul 17). Romania a terminat pe 6 pe echipe.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *