Doi suceveni în finala Cupei României

Lucian Goian

Lucian Goian și-a trecut în cont marți, alături de CFR Cluj, al patrulea trofeu din carieră. Ardelenii au câștigat ediția 2015/2016 a Cupei României, după ce s-au impus la loviturile de departajare, cu 5-4, în fața formației Dinamo București. În vârstă de 33 de ani, Lucian Goian mai are în palmares un titlu de campion al României, o Cupă și o Supercupă a României, toate câștigate în perioada în care a îmbrăcat tricoul „câinilor roșii”.

Lucian Goian nu a intrat în calculele lui Toni Conceicao pentru partida disputată pe Arena Națională, lusitanul mizând în centrul defensivei pe Larie și Mureșan. Acest lucru nu l-a împiedicat însă pe fundașul sucevean să se bucure din plin pentru câștigarea trofeului. După festivitatea de premiere, petrecerea ardelenilor s-a mutat la hotel.

Sebastian Gheorghe

Sebastian Gheorghe

Alături de Lucian Goian, încă un sucevean a fost implicat în ultimul act al Cupei României. Sebastian Gheorghe a facut delegat la partida de marți, împreuna cu deja clasica brigadă românească de arbitri din care mai fac parte Ovidiu Hațegan și Octavian Șovre. Sebastian Gheorghe a fost în centrul atenției în minutul 54 al întâlnirii, când a semnalat corect un off-side la Gnohere, la o faza în care vîrful lui Dinamo reușise să înscrie.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Doi suceveni în finala Cupei României"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*