Doi „studenţi” sub tricolor

Antrenorul nationalei masculine de handbal a României, Eliodor Voica, a convocat 19 jucatori pentru dubla cu Belarus, din preliminariile Campionatului European din 2014, printre care si doi componenti ai Universitatii Suceava, este vorba de portarul George Selaru si de interul dreapta Florin Acatrinei.

Nationala României se va reuni luni, la Piatra Neamt, locul în care se va juca si partida tur cu Belarus, din 3 aprilie. Meciul retur va avea loc în 7 aprilie, la Minsk. Selaru si Acatrinei se vor alatura lotului national in cursul zilei de miercuri, dupa partida pe care Universitatea o va sustine marti seara, la Timisoara.

Selectionerul Eliodor Voica a convocat pentru dubla cu Belarus urmatorul lot de jucatori: portari – Popescu, Ciobanu, Selaru, extreme stânga – Dospinescu, Asoltanei, Florea, interi stânga – Ramba, Grasu, centri – Fenici, Rotaru, interi dreapta – Ghita, Criciotoiu, Acatrinei, extreme dreapta – Sadoveac, Mihalcea, Cîmpan, pivoti – Novanc, Huba, Iancu.

În 2012, când au început preliminariile Ce, România a înregistrat doua înfrângeri, 26-34 cu Slovenia si 30-37 cu Islanda. În afara celor doua partide cu Belarus, tricolorii mai au programate partidele retur cu Slovenia (12-13 iunie) si cu Islanda (16 iunie).Primele doua clasate din fiecare dintre cele sapte grupe obtin calificarea la turneul final, plus o echipa de pe locul trei cu cea mai buna linie de clasament.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close